Vil du hjælpe et barn fra Congo ?

- så har du mulighed for at gøre det på 2 måder. Du kan indmelde dig i foreningen (kr. 250 for et enkeltmedlem og kr. 350 for et ægtepar pr. år) og herved er du med til at betale for, at p.t. 40 børn i Congo kommer i skole. Dette vil få stor betydning for deres fremtidige liv.

Du kan også melde dig som fadder for et enkelt barn. Dette koster kr. 700 pr. år. Som fadder får du et foto af dit barn og lidt information om netop dit barns baggrund. Hvis du har lyst, har du mulighed for at have noget korrespondance via mail med dit fadderbarn - dette foregår på fransk og vi kan godt hjælpe med noget oversættelse, hvis det er nødvendigt. Når man får lidt mere kendskab til sit fadderbarn, vil der sandsynligvis komme nogle spørgsmål om, hvad der er mest rigtigt at gøre. Disse spørgsmål/dilemmaer er der ikke altid lette svar på! Vi kan kun opfordre til, at man møder op til foreningens generalforsamling i januar og vores Bondekodag i oktober/november, da man her møder andre faddere med samme spørgsmål.

Man kan godt melde sig ind i foreningen og derved støtte arbejdet. Hvis man vil være fadder, ser vi gerne, at man også er medlem af foreningen, men det er ikke noget krav. Hvis man ønsker det, kan man godt være fadder uden at være medlem af foreningen.

Vil du hjælpe et barn fra Congo? Du skal være velkommen :-)