Mød Esther!

Velkommen til Kasangulu

Her bor 12-årige Esther. Hendes far forlod familien, da hun var helt lille, og har siden da afbrudt al kontakt. Kun få måneder efter forsvandt hendes mor også fra hendes liv, da hun tragisk mistede en baby i en akut abort og døde på fødeafdelingen. Siden da har Esther boet hos sin bedstemor, som har taget sig af hende og givet hende tryghed og kærlighed, trods deres vanskelige situation.

Esther har nu en fadder, som støtter hende økonomisk og hjælper med at dække de nødvendige omkostninger til skolebøger, materialer og andre uddannelsesudgifter. Denne støtte har gjort det muligt for Esther at fortsætte sin skolegang og drømme om en bedre fremtid. Hun er taknemmelig for den hjælp, hun modtager, og hun arbejder hårdt i skolen for at udnytte de muligheder, der nu ligger foran hende.

Esther elsker at gå i skole og drømmer om at blive lærer en dag, så hun kan hjælpe andre børn i sin landsby med at få en uddannelse og et bedre liv. Hendes fadders støtte giver ikke kun økonomisk hjælp, men også håb for fremtiden.

Støt vores arbejde

Bankoplysninger

Registeringsnummer: 0520 Kontonummer: 0000939543

2024

31 unge blev færdiguddannet. Vi støtter i øjeblikket 29 piger og 16 drenge.

MobilePay

Støt med MobilePay 32981

Som fadder hos Bondéko er du med til at støtte børn som Esther og gøre en reel forskel.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lær mere